Головна
Реєстрація
Вхід
Неділя
2024-05-05
11:45 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
DROGENWAY

Інтересне
Торрент

Меню сайту

Категорії розділу
Новини сайту [4]
Спорт (новини) [1]
1 [0]
1
Програми [153]
Мобільний [63]
Музика [38]
Шпалери [89]
Фільми [33]
Ігри [97]
Інше [4]

Міні-чат

Наше опитування
Як ви попали на сайт?
Всього відповідей: 44

  
Головна » 2009 » Травень » 4 » The Incredible Hulk
The Incredible Hulk
11:45 AM
The Incredible Hulk

Він величезний, він зелений, могутній і небезпечний. І це зовсім не чудовисько з чийогось кошмару. Це - Неймовірний Халк! Знаменитий бурмило не наділений хорошими манерами, зате володіє воістину багатирською силою і доброю вдачею. Він крушить стіни, вибиває двері, але лише для того, щоб здолати небезпечних лиходіїв і прийти на допомогу порядним людям. У звичайному житті Брюс Баннер непримітний учений, та варто з'явитися новому ворогові, як він перетворюється на зеленого велетня, готового віддати життя за харошу справу. У The Incredible Hulk ви зможете відчути всю силу і потужність знаменитого Халка!
Дата виходу: 10 червня 2008 року
Жанр: Action
Розробник: Edge Of Reality
Видавець: Sega
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російса


Гра тісно пов'язана з новим фільмом про пригоди бурмила. Події не лише перекликаються з сюжетом блокбастера, але і розширюють його. У битві, що розгорілася, поряд з Халком беруть участь і інші герої з багатої коміксової всесвіту. Хмари знов згущуються над головами простих городян, підступні вороги готують замах на їх життя і свободу. Лише Халк в силах зупинити катастрофу, але ця битва буде не з легких. Готуйтеся до захоплюючих битв з гігантськими противниками прямо в центрі мегаполісу, серед хмарочосів і автомобілів. Захистите ні в чому не повинних людей!

Особливості гри:
Тотальне руйнування. Халк не церемонитиметься з ворогами і застосовує для боротьби всі засоби. У хід йде будь-який підручний «інвентар» - шматок стіни, ліхтарний стовп або припаркований поблизу автомобіль. Величезні кулачища героя перетворюють на крихту цеглу і бетон - жодна будівля не витримає такого натиску! Знищуючи будівлі, ви відкриваєте для себе нові шляхи.

Всесильна лють. У гніві поміщена небачена сила. Варто Халку розсердитися, як стають доступними унікальні прийоми. Що коштує одна лише невразливість до ворожих ударів! А на зароблені очки відкриваються додаткові здібності.
Розмах, гідний блокбастера. Ареною для битв стають не лише вулиці, але і хмарочоси Нью-Йорка. Вчепившись один в одного, Халк і його вороги б'ються не на життя, а на смерть всього лише в сантиметрах від прірви.
Величезний мир. До ваших послуг цілий Манхеттен. Вивчайте місто, виконуйте різні завдання і беріть участь в міні-грах.
Дивна історія. Захоплюючий сценарій, який вдало поєднує події фільму і сюжети коміксів, не дасть вам відірватися від екрану.


Завантажити/Скачати/Download "The Incredible Hulk" ↓


Завантажити
Категорія: Ігри | Переглядів: 914 | Додав: Drogenway | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Качай
Первый западный торрент трекер без рекламы!

Міні-профіль
Привіт: Гість

Гість, ми раді вас бачити.
Будь-ласка Зареєструйся або Авторизуйся!


Форма входу
Логін:
Пароль:

Пошук

Календар
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz